home-without-books

Boeken kopen

Online boeken kopen via Happybooks én je favoriete boekhandel!

Bij Happybooks zijn we fan van échte boekhandels en kopen we zelf graag onze boeken daar.
Maar soms is het handig om een boek online te bestellen en het thuis op je deurmat te krijgen. Dat begrijpen we heel goed.
Om tóch de echte boekhandels te steunen en tegelijkertijd Happybooks een bijdrage te gunnen, kun je hier al je boeken bestellen.

Bestel direct via de link in de afbeelding hieronder

 

koop-boeken-via-happybooks

 

100 Zelfstandige boekhandels

Happybooks werkt samen met Libris, de inkooporganisatie waar meer dan 100 échte, zelfstandige boekhandels bij aangesloten zijn.

Het mooie is dat je via deze link zelfs je eigen, lokale boekhandel kunt steunen.
Als je op de link klikt kom je op de homepagina van Libris. Daar kun je de winkel bij jou in de buurt opzoeken. Vervolgens word je doorgestuurd naar hun website. Op die manier krijgen zij hun deel van de winst.

Afhalen

En als je de boekhandel nu nog meer wilt helpen, dan geef je bij je bestelling aan dat je het boek in de boekhandel komt ophalen. De verzendkosten (voor jou is de verzending vanaf 15 euro aan boeken gratis!) worden namelijk betaald door de boekhandel. Dit gaat direct af van de winstmarge op het boek. En geloof me, als jij jouw boeken bij hun op komt halen, zijn ze daar erg blij mee!

Mensen kopen natuurlijk steeds meer en steeds vaker online. Maar sta jij er bij stil dat wanneer je bestelt bij een online winkel, je eraan meehelpt dat de échte boekhandels verdwijnen?

Alle Nederlandstalige boeken zijn overal even duur. En de verzendkosten zijn via onze link lager dan via dat bolle blauwe mannetje…..kijk maar na.

Jouw leefomgeving

Dit gaat over meer dan gemak. Dit gaat over hoe jij wilt dat je leefomgeving eruit ziet. Hoe het is om door een stad te lopen, om je heen te kijken, en blij te worden van wat je ziet. Te genieten van de afwisseling, het opdoen van nieuwe ideeën door het rondkijken en kopen in de winkels.

Als wij alles online bestellen is dat straks een dorre boel. Dan kun je niet meer spontaan een boekhandel binnenlopen om nog even lekker de nieuwe Brené Brown te kopen waar je net over hebt gehoord. Misschien ligt die wel bij je supermarkt, maar word jij daar gelukkig van? Ik niet!

Daarom, ga lekker naar je boekhandel óf bestel via de bovenstaande link. Dan doe je de boekhandels én Happybooks een heel groot plezier! En als je eenmaal een account hebt aangemaakt en deze pagina opslaat als bookmark, is dat allemaal zo geregeld 🙂

Nog even dit…..Engelstalige boeken

Zoals eerder gezegd zijn alle Nederlandstalige boeken overal even duur, dat is in Nederland bij wet zo geregeld. Met Engelstalige boeken ligt dat anders. De afzetmarkt voor die boeken is veel groter en grotere spelers in dat veld kunnen harder onderhandelen en soms betere prijzen bedingen. Het kan dus zijn dat een Engelstalig boek via de link hierboven duurder uitkomt dan ergens anders. Tel er wel altijd de verzendkosten bij op, want die kunnen hier weer voordeliger uitpakken.

Mocht het verschil klein zijn en je toch via ons bestellen, vinden wij dat uiteraard geweldig!

Heel veel leesplezier met alle prachtige boeken die er zijn.

Kirsten