Levensverhalen

Vlog – Kleurenblind, opgroeien in een verscheurd Zuid-Afrika, levensverhalen..

kleurenblind-trevor-noah

Kleurenblind – Trevor Noah

Over huidskleur, humor en moederliefde

Als je geboorte op zich al een misdaad is omdat je vader blank en je moeder zwart is, en je groeit op in een land verscheurd door apartheid, dan heb je een verhaal te vertellen. Trevor Noah is de opvolger van Jon Stewart bij de Daily Show en comedian uit Zuid-Afrika.

Hij schreef dit aangrijpende en regelmatig hilarische boek over zijn jeugd, moederliefde en over een maatschappij waar huidskleur bepaalt hoe je leven eruit ziet.

Hieronder de video die ik maakte over dit boek.

Als je houdt van authentieke verhalen over een heel bijzonder leven, en ook nog zo opgeschreven dat je echt in de huid van de schrijver kruipt, dan is dit een boek dat je niet wilt missen!
Voor een uitgebreid interview met Trevor Noah over zijn boek klik hier.

Enjoy!

Kirsten Cooiman

Je kunt het boek HIER bestellen. Happybooks werkt samen met de meer dan 100 zelfstandige, échte boekhandels in Nederland die zijn aangesloten bij Libris. Als je deze link gebruikt dan steun je zowel de boekhandels, als Happybooks. En dat waarderen wij natuurlijk enorm!

Over de auteur

Kirsten Cooiman

Kirsten Cooiman

Kirsten is gepassioneerd onderzoeker naar gezond en gelukkig leven.
Zij is coach (o.a. NLP), nieuwsgierig en leergierig met een hele volle boekenkast, wereldreiziger en natuurliefhebber. Ook geeft zij via www.talenbijles-zutphen.nl bijles in o.a. Engels en Duits aan scholieren. Zij heeft Happybooks gecreëerd om haar liefde voor boeken te delen en jou te helpen precies hèt boek te vinden, dat jouw leven nu mooier kan maken.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.