Spiritualiteit

Vlog – Mindful opruimen

mindful-opruimen-stephanie-bennett-vogt

Mindful opruimen – Stephanie Bennett Vogt

Leer je rommel loslaten en creëer ruimte in je leven

Iedereen ruimt wel eens op. Je kasten, je kleding, boeken of de schuur. Of je bent het van plan, maar het komt er niet van omdat de ‘taak’ te overweldigend voelt..

Je huis opruimen, oude spullen wegdoen en wat overblijft organiseren kan heerlijk zijn en je helpen om weer wat ruimte te ervaren in je leefomgeving. Maar hoe zit het met je agenda? En je inbox? En alle to-do lijstjes en de gedachten in je hoofd? Oude emoties waar je in blijft hangen en gewoontes die je in de weg zitten? Ruim je die ook wel eens op?

Dit boek gaat niet over hoe je zo snel en grondig mogelijk je huis weer opgeruimd krijgt. In dit boek leer je om met hele kleine stapjes, die je makkelijk volhoudt, ruimte gaat ervaren in je hele leven. Op allerlei verschillende gebieden en niet alleen in je kledingkast en je keuken.

Je leert dat opruimen niet betekent: Weerstand overwinnen en weggooien!
Maar dat het gaat over: Weerstand verzachten en loslaten..

Kijk hier de vlog die ik over het boek maakte:

De auteur geeft je 4 sleutels tot een opgeruimd leven:

Intentie: verander van focus
Actie: kalm aan doen om snel te gaan
Niet-vereenzelvigen: wees een toeschouwer
Compassie: voel je nu goed

Een boek vol praktische tips, mooie meditaties, kleine oefeningen en opdrachten. De hoofdstukken zijn kort en lekker om te lezen voor je gaat slapen 🙂

Kirsten Cooiman

Als je net zo enthousiast bent als ik en het boek ook graag wilt lezen, kun je het HIER kopen. Happybooks werkt samen met de meer dan 100 zelfstandige, échte boekhandels in Nederland die zijn aangesloten bij Libris. Als je deze link gebruikt dan steun je zowel de boekhandels als Happybooks. En dat waarderen wij natuurlijk enorm!

Over de auteur

Kirsten Cooiman

Kirsten Cooiman

Kirsten is gepassioneerd onderzoeker naar gezond en gelukkig leven.
Zij is coach (o.a. NLP), nieuwsgierig en leergierig met een hele volle boekenkast, wereldreiziger en natuurliefhebber. Ook geeft zij via www.talenbijles-zutphen.nl bijles in o.a. Engels en Duits aan scholieren. Zij heeft Happybooks gecreëerd om haar liefde voor boeken te delen en jou te helpen precies hèt boek te vinden, dat jouw leven nu mooier kan maken.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.