happybooks-boeken-boek

Over Happybooks

Alles over Happybooks…

Ken jij het gevoel van PRECIES het juiste boek op het juiste moment vinden?
Dat wanneer je het leest, het je oplaadt, je een gevoel van herkenning en ontspanning geeft..

HET BOEK DAT JE INSPIREERT EN MOTIVEERT,
DAT JE INZICHT GEEFT IN WAAR JE NU STAAT IN JE LEVEN?

Je even helemaal meeneemt naar een andere wereld zodat je weer met een frisse blik naar je eigen leven kunt kijken? En hoe geweldig dat dan is…

ALS JE DAT HERKENT EN ER MEER VAN WILT, BEN JE HIER HELEMAAL OP DE JUISTE PLEK!

Wij helpen jou om op ieder moment een fantastisch boek te vinden dat exact is wat je nodig hebt. Een boek dat je NU wilt lezen.

Welk boek

Soms zul je weten wat voor soort boek je nodig hebt. Een andere keer kies je intuïtief een boek dat je misschien verrast en dan helemaal goed blijkt te zijn.

Nu worden er ontzettend veel boeken geschreven en komen er iedere dag nieuwe boeken bij. En we zijn allemaal druk, dus hoe vind je dat boek?

De bloggers van Happybooks en ik lezen veel. Heel veel. En wij vertellen jou alles over de boeken die wij fantastisch vinden. Dus geen negatieve recensies, met 1 of 2 sterren. Zo van: Lees dit vooral niet.
Dat is zonde van je tijd. En het helpt je niet verder. Bovendien, smaken verschillen. Het boek dat ik briljant vind, vindt iemand anders helemaal niets.

Vandaar dat wij echt vertellen wat ons persoonlijk aanspreekt in een boek. Je leert ons een beetje kennen zodat je kunt inschatten of het boek dat wij bespreken, iets voor jou is.

Missie van Happybooks

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten kennis maken met alle prachtige, inspirerende en de-wereld-een-beetje-mooier-makende boeken die er worden geschreven. Want waarom zelf worstelen als anderen het al voor je hebben gedaan en je kunnen helpen?

Op Happybooks vind je een groeiend aantal blogs over boeiende boeken. Op deze manier kun jij, gewoon vanuit je eigen huis, rustig kijken wat jou nu aanspreekt en welk boek je zou willen lezen.

ALSOF JE VANUIT JE LUIE STOEL DOOR EEN PRACHTIGE BOEKHANDEL LOOPT, MET GEPASSIONEERDE MEDEWERKERS DIE JE VERTELLEN OVER AL HUN FAVORIETE BOEKEN! We schrijven over zowel Nederlands- als Engelstalige boeken.

Wie ben ik?

Mij alvast een beetje leren kennen?

IMG_0288-2

Mijn naam is Kirsten Cooiman en ik lees al mijn hele leven (nou ja, bijna dan:) graag en veel.

In iedere periode waren er wel boeken die mij diep raakten, mijn wereldbeeld vergrootten of op z’n kop zetten. Boeken waardoor ik mijzelf beter leerde kennen, die mij verder hielpen als ik het even helemaal niet zag zitten of totaal niet wist welke kant ik op wilde.
Een verhaal van iemand die schreef over kwetsbaarheid en worstelingen, levenslessen en inzichten; die mij inspireerde, met waardevolle, nieuwe informatie en tips die ik kon toepassen in mijn leven.

Na mijn studie ben ik ruim 17 jaar de wereld over gevlogen, eerst als stewardess en later als purser, en ik nam altijd boeken mee. Waar ik ook zat, in een hotel in Afrika, waar je de straat niet op kon omdat het onveilig was, in New york waar een sneeuwstorm woedde of ergens op een strand in de zon: als ik een boek had, was het goed.
Ook de boekhandels ter plaatse deden het goed als ik er was, soms vroeg ik er zelfs een bestemming op aan…(Borders op Michigan avenue in Chigaco bijvoorbeeld, was een geweldige boekhandel! Helaas nu failliet. Lees hier meer over boekhandels)

MAAR IK LEES NIET ZOMAAR EEN BOEK

Meestal kies ik inspirerende non-fictie boeken. Boeken over zelfontwikkeling, werk en ondernemen, leiderschap, spiritualiteit, gezondheid of groener leven. Waargebeurde verhalen en memoires zijn ook favoriet.
Het zijn bij mij altijd boeken waarna ik mij beter voel, als ik ze gelezen heb. Boeken die mijn leven echt mooier maken.

HIER OP HAPPYBOOKS DEEL IK MIJN ERVARINGEN MET AL DIE BOEKEN

Samen met andere bloggers vertel ik alles over welke boeken ik heb gelezen, wat ik ervan vond en wat ze mij hebben gebracht. Zodat jij vervolgens een boek kan vinden, dat je NU inspireert en je geeft wat je nodig hebt.

Of dat nou ontspanning, meer eigenliefde, motivatie, informatie en praktische tools, inzicht, verbinding met het grotere geheel, puur plezier of de moed om je eigen pad te volgen is….

Wat is er nog meer?

Je vindt Happybooks natuurlijk ook op Facebook. Hier delen we regelmatig tips, boekennieuws, quotes, FB Live interviews met boeiende mensen over al die inspirerende boeken en nog veel meer. Volgen dus, als je van boeken houdt! Alle video’s van Happybooks kun je ook zien op Youtube, waar je je natuurlijk ook kunt abonneren op mijn kanaal.

Schrijf je hiernaast in voor onze inspiratie mail en je blijft altijd op de hoogte van nieuwe blogs, interviews en ander (boeken)nieuws. Verder kun je meteen 2 geweldige boekenlijsten downloaden die ik speciaal voor jou samenstelde, zodat je nooit zonder een goed boek zit.

Let’s share our love for wonderful books!

XO Kirsten

Wat ‘fun-facts’ voor als je nog nieuwsgierig bent…

DSC_0344-1024x683

  • Ik ben in 2008 van Leiden naar Zutphen ben verhuisd. Zomaar, omdat het goed voelde, mijn intuïtie achterna. En ik geniet iedere dag enorm van de geweldige omgeving waar ik nu woon.
  • Dit doe ik samen met Teddy, mijn slimme, licht neurotische en altijd alerte teckel, met wie ik de bossen in de Achterhoek onveilig maak.
  • Reizen doe ik nog steeds graag en vaak – al ben ik in 2010 gestopt bij de KLM – vakanties zijn heilig voor me. Graag ver en lang, maar dichtbij en kort is ook lekker. De wereld is te mooi om zomaar aan me voorbij te laten gaan!
  •  Verder geef ik bijles in Nederlands, Engels, Duits en Frans in Zutphen aan Middelbare scholieren via Talenbijles-Zutphen.nl
  • Een boekhandel is nooit veilig voor mij. Ik heb 3 jaar in de boekhandel in Zutphen gewerkt en hier ervaren hoe geweldig het is om mensen te laten kennis maken met boeken die je leven echt veranderen, op een goede manier! En nu is het mijn droom om dat ook via deze website te doen en daar mijn werk van te maken.

IMG_154261057964334