Werk & Leiderschap

‘Playing Big’..vind je stem, leef je missie!

‘Playing Big’ door Tara Mohr

Jezelf klein houden

Hoe komt het dat zoveel vrouwen niet in hun kracht gaan staan?
Zich kleiner houden dan ze zijn?
Hun talenten niet laten zien aan de wereld en hun visie, ideeën en plannen voor zich houden?

'Playing Big' door Tara Mohr

Tara Mohr kwam dat zo vaak tegen in haar praktijk als business coach dat zij het haar missie heeft gemaakt om deze vrouwen te helpen.

Jouw innerlijke stem

Wat vertel je jezelf de hele dag dat maakt dat je niet gelooft dat je het kunt?
Als je erop gaat letten, merk je dat je de hele dag door van alles tegen jezelf zegt; in je hoofd. En dat dat vaak bepaald niet positief of liefdevol is naar jezelf toe. Wanneer je goed gaat kijken naar wat je dan precies zegt, onderzoekt of het waar is, of het je helpt of dat je je er beter door voelt, blijkt dat bijna nooit zo te zijn.
Eigenlijk vertel je jezelf een heleboel onzin; angstscenario’s, kritiek, oordelen, allerlei dingen die je nooit tegen je vrienden zou zeggen.

Tara helpt je meer te leren luisteren naar je innerlijke mentor in plaats van naar je innerlijke rechter, volgens wie je niet snel iets goed genoeg doet.

Angst

Waar ben je bang voor en is dat wel reëel? Is dit misschien juist een goede angst die aangeeft dat je buiten je comfort zone komt? Leer over de 2 soorten angst, waarvan er 1 heel positief is als je hem tegenkomt.

Tara Mohr heeft een heel helder, praktisch en diepgaand boek geschreven om vrouwen te inspireren wèl in hun kracht te gaan staan en zich minder aan te trekken van wat anderen daarvan vinden. In tien duidelijke stappen helpt zij jou dit ook te doen.

Een geweldig boek voor alle vrouwen (en mannen!) die het gevoel hebben dat er meer in hen zit dan wat er tot nu toe is uitgekomen!

Leren luisteren naar je eigen mentor

Wat ik zelf door dit boek weer heel duidelijk kreeg uitgelegd, hoe ik de innerlijke criticus alle ruimte geef en haar nog serieus neem ook. Die innerlijke rechter, zoals Tara Mohr haar (of hem) noemt, bedoelt het natuurlijk goed met je, maar kan je zo belemmeren om je leven voluit te durven leven.
Door bewust contact te leren maken met je innerlijke mentor en naar haar te luisteren, kun je echt je leven op z’n kop zetten en stappen zetten die je eerder niet durfde zetten. Al zijn het bij mij vaak hele kleine stapjes, ik zet ze nu wel…

Kirsten

Je kunt het boek HIER bestellen. Happybooks werkt samen met de meer dan 100 zelfstandige, échte boekhandels in Nederland die zijn aangesloten bij Libris. Als je deze link gebruikt dan steun je zowel de boekhandels, als Happybooks. En dat waarderen wij natuurlijk enorm!

Over de auteur

Kirsten Cooiman

Kirsten Cooiman

Kirsten is gepassioneerd onderzoeker naar gezond en gelukkig leven.
Zij is coach (o.a. NLP), nieuwsgierig en leergierig met een hele volle boekenkast, wereldreiziger en natuurliefhebber. Ook geeft zij via www.talenbijles-zutphen.nl bijles in o.a. Engels en Duits aan scholieren. Zij heeft Happybooks gecreëerd om haar liefde voor boeken te delen en jou te helpen precies hèt boek te vinden, dat jouw leven nu mooier kan maken.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.