Werk & Leiderschap

VLOG: Wat zijn jouw grootste talenten? Vind ze en gebruik ze!

ontdek-je-sterke-punten

 

‘Ontdek je sterke punten’ door Marcus Buckingham en Donald Clifton

Vind je grootste talenten en ontwikkel ze verder!

Hoe kun je succesvol zijn als ondernemer of in het werk dat je doet? Hierover gaat dit boek. Want het meeste succes heb je als je doet wat je heel goed én heel graag doet.

Marloes Halmans vertelt in deze video over een boek waar zij als mentor van ondernemers veel mee werkt.

“Wat heb jij vroeger op school geleerd?ontdek-je-sterke-punten-grootste-talenten
Dat je harder moest werken om dat wat je al goed kan nog beter te leren? Of werd je vooral gewezen op wat je nog niet zo goed kon, en misschien ook wel niet leuk vond, en gestimuleerd je daarop te richten?”

Ik zal verder niet te veel verklappen over de inhoud. Kijk de video en luister naar het heldere en inspirerende verhaal van Marloes.

Wil je werken met Marloes?

Mocht je interesse hebben in het volgen van een training bij Marloes of gecoacht willen worden door haar, kun je informatie vinden via deze link. Dit is een affiliate link en als je via deze pagina bij Marloes komt, ontvangt Happybooks een klein percentage van de prijs.

Veel plezier met deze vlog en geniet van al je talenten!

Kirsten

Je kunt het boek HIER bestellen. Happybooks werkt samen met de meer dan 100 zelfstandige, échte boekhandels in Nederland die zijn aangesloten bij Libris. Als je deze link gebruikt dan steun je zowel de boekhandels, als Happybooks. En dat waarderen wij natuurlijk enorm!

Over de auteur

Marloes Halmans

Marloes Halmans

Jezelf zijn, doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt en daarmee je inkomen verdienen. Marloes gelooft oprecht dat het kan. Als eigenaar van een loopbaanadviesbureau én mentor voor ondernemers leeft ze graag voor dat ondernemen een kwestie is van dóen (ook als je nog niet helemaal durft), van bijsturen, leren, en verder groeien. Vanuit haar overtuiging: elk mens is hier om met zijn talenten het verschil te maken. Naast voor Happybooks schrijft Marloes ook blogs over ondernemen, talent en loopbaanontwikkeling voor NRC-carrière. Marloes heeft "helemaal niks" met e-books of fictie boeken, maar geniet van een écht inspirerend boek, liefst in de Provençaalse zon, of thuis met Tony Chocolonely (gewoon de melkchocolade) binnen handbereik.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.